Olay Total Effects öregedésgátló szemkrém, 15 ml - tempopart.hu

Olay szemránckrém, Kapcsolódó lapok

Tartalom

  olay szemránckrém

  Korcsoport: Egy jó szemkörnyékápolót akartam venni ugyanis sajnos karikáim vannak illetve ráncaim is a szemkörnyékemen habár még csak 20 leszek, ezért a dm-be be is mentem és véletlenül az akciós pulton találtam rá erre a kis krémre, maga a krém sok jót ígér, elég szkeptikus voltam vele, viszont mivel akcióban volt el is hoztam magammal.

  Az állaga nagyon krémes, kissé híg illetve csillámok vannak benne.

  olay szemránckrém

  Nekem személy szerint tetszik az állaga már csak az eldolgozás olay szemránckrém végett, viszont ha ki akarnám valahová önteni simán kifolyna, habár ha sokat viszek fel belőle kissé nehézkesen szívódik fel. A csillámok először nagyon nem tetszettek, viszont mivel én majdnem minden nap sminkkelek ezért ezt felfedeztem azt a jó tulajdonságát hogy tökéletes a smink alá a kis csillámok nem csillognak át rajta egyáltalán, sőt mintha világosítaná is a területet,illetve lehet smink nélkül is használni mert szép egyenletes felszínt varázsol.

  A felszívódással is taktikáztam kicsit, reggel kevesebbet viszek fel és így a smink alá tökéletes és nem hagyja kiszáradni az amúgy roppant érzékeny szemkörnyékemet, este viszont többet viszek fel és jól bele is masszírozom olay szemránckrém egész este van ideje a krémnek hatni.

  olay szemránckrém

  Meg vagyok vele elégedve mert láthatóan kisebbek és halványabbak a karikáim a ráncocskákkal nem nagyon kezdett még semmit maximum csak egy olay szemránckrém húzódtak össze, de szemkörnyék ápolására nekem megfelelt.

  Azért kap 4 csillagot mert a a dobozán nagyon sok jó dolgot ígér, viszont még várom a többi jó hatását is, mert még "csak" 1 hónapja használom reggel és este minden nap.

  olay szemránckrém