INSTANTLY AGELESS AZONNALI HATÁSÚ RÁNCTALANÍTÓ KRÉM MEGRENDELÉS Ára: Ft alkalmanként

Azonnali ránctalanító

A formulájában lévő exkluzív alkotórész SYN®-AKE — biómimetikus tripeptid, mely a Temple Viper királyi viperaméregben lévő toxin mintájára lett megalkotva, a megfelelő koncentrációban relaxálja és meglazítja az arcizmokat, megakadályozva a mikrogörcsöket, melyek a mimikai ráncok keletkezéséért felelnek.

Kattints, és nézd meg, hogyan hat pillanatokon belül az Instantly Ageless! Mi az Instantly Ageless?

azonnali ránctalanító

Egy gondosan kifejlesztett ránctalanító krém. Az Instantly Ageless azonnal felszívódik, és pár percen belül csökkentheti a szem körüli ráncokat, az ödémás, duzzadt és karikás szemet.

  • Azonnali ránctalanító szérum viperaméreg kivonattal (normál bőrre)
  • Lift 4 Skin Azonnali Ránctalanító Szérum
  • Leírás Mikor vehető át?
  • AGE PROTECT RÁNCTALANÍTÓ FILLER - AZONNALI RÁNCFELTÖLTÉS - tempopart.hu - Az Uriage szakértő
  • A legjobb azonnali ránctalanító szérumunk!

Az Instantly Ageless az öregedésgátló technológia élvonalában jár. Kifejezetten azonnali ránctalanító bőr azon felületeire lett tervezve, amelyek a leghamarabb azonnali ránctalanító el rugalmasságukat.

Az innovatív összetevő: a SYN®-AKE biomimetikus tripeptid - úgy működik, mint a kígyóméreg méreganyaga, lassítja az izomösszehúzódásokat, megakadályozza az új ráncok kialakulását.

Olyan bőrkondicionáló ásványi anyagok keveréke, amelyek kiegyenlítik a bőr tónusát. Az Instantly Ageless: csökkenti a megjelent, finom vonalakat, minimalizálja, vagy akár el is tünteti a mélyebb ráncokat, láthatóan csökkenti a szem alatti duzzanatot, ödémás szemet, minimálisra csökkenti a pórusok láthatóságát.

Mit szólnál hozzá, ha mostantól lecserélhetnéd a ránctalanítód, ami:

Az eredmény nem tartós. Használd az Instantly Ageless-t és másodpercek alatt drámaian fiatalosabb kinézetet érhetsz el. Mitől ennyire hatásos?

azonnali ránctalanító

Fő hatóanyaga az argirelin. Az argirelin egy peptid, amely csökkenti a finom ráncokat.

Vélemények Fáradtság és álmatlan éjszakák érezhetőek a szem környéken, ami esztétikailag kellemetlen. Elmentem és különböző szalonkezeléseket csináltam, de hatástalannak tűntek. Láttam az azonnali anti-age szérumot, és úgy döntöttem, hogy megveszem, még akkor is, ha nem hittem abban, hogy a fáradt szemeim ellen működni fog.

Az argirelin az egyik legismertebb fiatalító hatóanyag, de nem minden készítményben működik. A maximális eredményhez az argirelin precíz kompozíciójára van szükség.

  • Instantly Ageless ► Akció 30% ◄ Vigyázz, hamisítják! Itt eredetit kapsz
  • INSTANTLY AGELESS AZONNALI HATÁSÚ RÁNCTALANÍTÓ KRÉM MEGRENDELÉS Ára: Ft alkalmanként
  • Dimethicone eo I szil 1 0 Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön.
  • Lift 4 Skin Azonnali Ránctalanító szérum - normál és vegyes bőrre 30ml
  • Egységesíti a szabálytalan bőrtextúrát.

A megfelelő készítmény kifejlesztése valódi tudomány. Mennyi ideig hat?

azonnali ránctalanító

Az Instantly Ageless átlagos hatóideje óra. Vannak olyan tapasztalatok, amelyek 24 órás hatásról is beszámolnak. A hatás függ a kortól és bőrtípustól is.

azonnali ránctalanító

Meddig elég? Hol alkalmazható? Szemkörnyék, homloki ráncok, száj környéki ráncok, valamint a nyaki részeknél egyaránt.

2 perces ránctalanitás - Instantly Ageless

A Spanyol Egészségügyi Hivatal szintén publikált egy tanulmányt hasonló eredménnyel. A Miguel Hernandez Egyetem közölt egy bőrápolási tanulmányt az argirelin alkotóelemeinek hatásával a bőrre.

azonnali ránctalanító

A tanulmány kifejtette, hogy ez a hexapeptid argirelin valódi bio és biztonságos alternatívája szemműtét után edzés hírhedt kozmetikai injekció kúrának.