Ráncfeltöltés (Juvederm®)

Arc ránctalanítás

otthoni gyógymód ránctalanító krém

A megfelelő kezelés kiválasztása Útmutató a megfelelő ránctalanító kezelés kiválasztásához Körülbelül 27 éves korunktól kezdve a bőrünk elkezd öregedni, és sajnos az arcbőr öregedése a legszembetűnőbb.

A bőr az öregedéssel károsodik: egyre kevesebb kollagént fehérje, amely feszesen tartja a bőr alsó rétegét és az izmokat és elasztint termel, csökken a sejtközötti állomány — a hyaluronsav, továbbá a bőr zsírrétege, hidratáltsága, rugalmassága is: kialakulnak a ráncok, megereszkedik a bőr. Ezen a folyamaton tovább rontanak még a környezeti hatások UV-sugárzás, szmogaz életmódi sajátosságok túlzott alkoholfogyasztás, dohányzás, kevés folyadékbevitelegyes arc ránctalanítás és a genetikai hajlam is.

Miről lesz szó?

Arc ránctalanítás öregedési folyamatot nem tudjuk megállítani, ez mindannyiunkat érint. Azonban csökkenthetjük és javíthatjuk az öregedés látható jeleit: a finom vonalakat, ráncokat, a kellemetlen redőket és barázdákat az alább javasolt kezelési módszerekkel.

A tájékoztatót átolvasva többet megtudhat az arc azon területeiről, amelyek a leginkább hajlamosak az idő előtti öregedésre.

öregedésgátló krém rtl 2

Válassza ki a kívánt arcterületet, mi pedig tájékoztatjuk a lehetséges kezelésekről, legyen az bőrfeltöltő anyag vagy egyéb alternatív kezelés. Az alább felsorolt módszerek egymástól függetlenül vagy kombináltan is alkalmazhatók, a kezelőorvos döntése alapján tehát individuális kezelőprogram állítható össze, hiszen bőrünk minősége, így az ideális eredményhez vezető út is egyénenként eltérő.

Kövessen minket Az arc ránctalanítása történhet lézeres kezeléssel is, mely napjainkban a bőrfiatalítás egyik legkorszerűbb, fájdalommentes, gyors, ambuláns, szépészeti kezelése.

Szarkalábak A szarkalábak, vagy más néven periorbitális ráncok, azok a ráncok, amelyek idővel a szem sarkában jelentkeznek, a bőr öregedése, a túlzott napozás, az arc mimikája és a dohányzás következtében. A Medaid által ajánlott kezelések képesek gyorsan helyreállítani a bőr volumenét és csökkenteni a szarkalábakat, belülről hidratálva a bőrt, visszaadva annak rugalmasságát és tónusát.

renova ránctalanító krém

Marionette ráncok A Marionette ráncok vagy nevetőráncok olyan függőleges ráncok, melyek a száj sarkában keletkeznek, szomorú vagy éppen dühös arckifejezést kölcsönözve az egyénnek. Elég csupán egy kezelés különleges borfeltöltő termékeinkkel, és a különbség szembetűnő lesz, a marionette ráncok elhalványulnak a száj körül.

patrick delarive svájci anti aging

Az ajkak teltsége A bőr öregedésével az ajkak veszítenek teltségükből. A teltebb ajkak esztétikusabb, fiatalosabb külsőt kölcsönöznek az egyénnek.

Asam Traneksamat - Obat Untuk Mengatasi dan Menghentikan Berbagai Jenis Pendarahan

Az ajkak elveszített teltségének és hidratációjának helyreállításával a Medaid Bőrgyógyászat és Kozmetológia kezelései az ajkaknak teltebb megjelenést kölcsönöznek. A szemöldök közötti ráncok A glabelláris ráncok a szemöldökök közti ráncok, melyeket az izmok gyakori összehúzódása arc ránctalanítás, egy kisebb 'II' alakú ráncot formálva a két szemöldök között.

újraprogramozás swiss motor box anti aging

Az évek során ezek a szemöldökök közötti ráncok már jobban látszanak és határozottabbá válnak. Kezeléseink segítségével ezek a ráncok csökkenthetők és megjelenésük természetesebbé tehető.

ab koncepció svájci anti aging

Száj körüli ráncok A Medaid Bőrgyógyászat és Kozmetológia termékskálája és kezelései kíméletesen és tartósan kisimítják a finom vonalakat az ajkak és a száj körül, így a ráncok láthatóan csökkennek. Mosolyráncok A mosolyráncok vagy nazolabiális redők azok a ráncok, amelyek függőleges irányban futnak az orr két oldalától a felsőajkak sarkáig.

Fiatal korban a bőr víztartalma megfelelő, a hámréteg átlagosan 28 naponként teljesen megújul, a felhám kellően hidratált. Az alatta lévő irharétegben a feszességért felelős kollagén és a rugalmasságot biztosító elasztikus rostok mennyisége ideális. Az itt található nagy vízmegkötő képességű, hialuronsavban gazdag kocsonyás állomány kifeszíti a bőrt, ezáltal nincsenek rajta ráncok. Az évek múlásával a bőr regenerációs képessége lelassul, a fehérjerostok egyre inkább leépülnek, a hialuronsav mennyisége folyamatosan csökken, a bőraljában a zsír megfogyatkozik, ezáltal megváltozik a kötőszövet állaga.

A hyaluronsav szintje az öregedéssel csökken, és ezzel együtt a bőr nedvességtartalma is. A Medaid kezelései és termékei csökkentik a mosolyráncokat az orr és az ajkak körül.