EPAR-összefoglaló a nyilvánosság számára

Yellox szemcsepp, Gyógyszerkereső - EgészségKalauz

Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

Orvosok Tanácsát

További kérdéseivel forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez. Ezt a gyógyszert az orvos Önnek írta fel.

yellox szemcsepp villarepos svájci anti aging

Ne adja át a készítményt másnak, mert számára ártalmas lehet még abban az esetben is, ha tünetei az Önéhez hasonlóak.

Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét. A betegtájékoztató tartalma: Milyen típusú gyógyszer a Yellox és milyen betegségek esetén alkalmazható?

yellox szemcsepp himalaya herbals szemkörnyékápoló krém

Tudnivalók a Yellox alkalmazása előtt Hogyan kell alkalmazni a Yellox-ot? Lehetséges mellékhatások Hogyan kell a Yellox-ot tárolni?

CRP C-reaktív fehérje Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Látása a Yellox alkalmazása után rövid ideig homályos lehet. Ha a Yellox alkalmazásakor homályos látást tapasztal, akkor a látása kitisztulásáig ne vezessen gépjárművet vagy ne kezeljen gépeket. Fontos információk a Yellox egyes összetevőiről A Yellox nátrium-szulfitot tartalmaz, ami allergiás reakciókat okozhat. A Yellox benzalkónium-kloridot tartalmaz, ami egy tartósítószer, mely szem irritációt okozhat.

A Yellox bromfenakot tartalmaz, ami a nem szteroid gyulladáscsökkentőknek NSAID-oknak nevezett gyógyszerek csoportjába tartozik. Úgy hat, hogy gátol bizonyos, a gyulladás kialakulásában résztvevő anyagokat. Ezért a Yellox-ot felnőtteknél a szem szürke hályog műtéte utáni gyulladásának csökkentésére alkalmazzák.

Yellox szemcsepp

Nem szteroid gyulladáscsökkentők például: az acetilszalicilsav, ibuprofen, ketoprofen, diklofenak. A Yellox fokozott elővigyázatossággal alkalmazható ha helyileg szteroidokat pl. Gyermekek és serdülők A Yellox-ot nem szabad gyermekeknél és serdülőknél alkalmazni.

yellox szemcsepp öregedésgátló gyógynövények a bőr számára

A kezelés ideje alatt szedett egyéb gyógyszerek Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is. Terhesség és szoptatás Ha Ön terhes vagy szoptat, a Yellox alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával. A Yellox-ot a terhesség utolsó három hónapja alatt nem szabad alkalmazni.

yellox szemcsepp hírességek anti aging bőr

Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Látása a Yellox alkalmazása után rövid ideig homályos lehet. Ha a Yellox alkalmazásakor homályos látást tapasztal, akkor a látása kitisztulásáig ne vezessen gépjárművet vagy ne kezeljen gépeket.

Gyógyszerkereső

Fontos információk a Yellox egyes összetevőiről A Yellox nátrium-szulfitot tartalmaz, ami allergiás reakciókat okozhat. A Yellox benzalkónium-kloridot tartalmaz, ami egy tartósítószer, mely szem irritációt okozhat. Ne alkalmazza a Yellox-ot, amikor kontaktlencsét visel, mivel a benzalkónium-kloridról ismert, hogy elszínezi azokat.

  1. Úgy működik, hogy blokkolja a gyulladás kiváltásában részt vevő bizonyos anyagokat.
  2. Dermangelie anti aging kezelések
  3. Yellox (5 ml) - tempopart.hu
  4. Ez arra utal, hogy a különböző típusú katasztrófák, közlekedési balesetek, hány ember vesz részt a például, a vonat és a busz baleset, légi balesetek és a komp baleset ember okozta szenvedés, hogy a háború, polgárháború és vallási harcok a természeti katasztrófák, éhínség és elárasztja a szokatlan, drámai tapasztalatait, amelyeket nehéz folyamat, amelyekben az emberek tehető felelőssé okoz más szenvedőknek.
  5. Rvlt anti aging
  6. Ez a gyógyszer fokozott felügyelet alatt áll, mely lehetővé teszi az új gyógyszerbiztonsági információk gyors azonosítását.

Ráadásul a kontaktlencse viselése a szürke hályog műtét után sem javasolt. Ezért a Yellox alkalmazásának ideje alatt ne viseljen kontaktlencsét. A Yellox-ot mindig az orvos által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.

Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.

yellox szemcsepp beste anti age krém ab 25

Az adag és a kezelés időtartama A javasolt adag egy csepp Yellox az érintett szem ek be, naponta kétszer reggel és este. Ne alkalmazzon többet az érintett szem ek be adott, naponta kétszer egy cseppnél.

A Yellox-ot a szürke hályog műtétet követő napon kezdje el használni.

Gyógyszerkereső

A műtétet követő első 2 héten folytassa a cseppek alkalmazását. Ne alkalmazza a Yellox-ot 2 hétnél hosszabb ideig. Alkalmazás A szemcsepp alkalmazása yellox szemcsepp mosson kezet. Helyezkedjen el kényelmesen, stabil testhelyzetben.

Yellox (5 ml)

Csavarja le a palack kupakját. Hüvelyk- és a többi ujja között tartsa úgy a palackot, hogy az lefelé mutat. Hajtsa hátra a fejét. Egyik tiszta ujjával húzza lefelé az alsó yellox szemcsepp. Közelítse a palack hegyét a szeméhez.

Yellox 0,9 mg/ml, 5 ml szemészeti oldat - lánc

Ne érintse meg a cseppentővel a szemét vagy a szemhéját, a környező területeket vagy más felületeket. Óvatosan nyomja meg a palackot, hogy egy csepp Yellox kijöjjön belőle.

Windy en 4 😳

A használat után a palack yellox szemcsepp azonnal, szorosan zárja vissza. Használaton kívül a palackot tartsa jól lezárva.

Forró Témák

Ha bármilyen más szemcseppet is használ, várjon legalább 5 percet a Yellox és más a szokásos anti age rutin alkalmazása között. Ha az előírtnál több Yellox-ot alkalmazott Meleg vízzel öblítse ki a szemét. Ne használjon több szemcseppet, amíg nem jön el a következő, szokásos adag ideje.