KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

Vizols szemcsepp

ránctalanító feszesítő nappali krém a svájci anti aging könyvtár

Így hosszabb ideig tartó nedvesítést és fokozott védelmet biztosít súlyos szemszárazság esetén. Különösen hatékony, mert Gyors és hosszantartó hatást biztosít súlyos szemszárazság esetén A cseppentést követően hatásosan eloszlik a szem felszínén Ideális éjszakai használatra is Gyógyszeres kezelés alatt is ideális Tartósítószer-mentes A felbontást követően 6 hónapig steril marad, hűtést nem igényel A szemszárazság mértékétől függően egész nap, szükség szerint alkalmazható A használat gyakoriságától függően hónapig elég Alkalmazás: Cseppentsen cseppet a szemébe, majd pislogjon párat, így az oldat egyenletesen eloszlik a szem felszínén.

Különösen hatékony, mert azonnal enyhíti az enyhe és közepes mértékű szemszárazság tüneteit.

Közvetlenül a cseppentést követően előfordulhat nagyon rövid ideig tartó homályos látás. Kontaktlencse használat esetén a kontaktlencsét a becseppentés előtt ki kell venni, és csak 15 perc múlva szabad visszahelyezni.

öregedésgátló tippek férfiaknak anti aging élelmiszerek gyógynövények

A szemszárazság mértékétől függően egész nap, szükség szerint alkalmazható. A kezelőorvossal való konzultációt követően, alkalmazható szemsebészeti kezelések után is, valamint olyan típusú szemszárazság esetén, melyet egyes gyulladásgátló készítmények alkalmazása vált ki.

Összetétel: 1 ml oldat 4, mg nátrium-hialurontátot tartalmaz. További összetevők: nátrium-klorid, nátrium-dihidrogén-foszfát, dehidratált nátrium-hidrogén foszfát, tisztított víz.

humán regenerátor anti aging élelmiszerekhez anti aging hidratáló wakame moszat kivonattal

Orvostechnikai eszköz. Csomagolás: Kiszerelés ml A készítmény speciális csepegtető technológiája ezüst ionos vizols szemcsepp tartalmaz, melynek köszönhetően a folyadék a felbontást követően is steril marad 6 hónapig.

Modo de uso VisuXL

Tovább olvasom Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Írja meg véleményét!

zacco anti aging bliss wrinkle twinkle szemkörnyékápoló krém