Könnyezés | Száraz szem | Könnycsatorna elzáródás | Szemszárazság

Száraz szem

Tartalom

  Hosszantartó hatás E-Eye — gyors, biztonságos és fájdalommentes Az E-Eye kifejezetten a könny fokozott párolgása okozta szemszárazság kezelésére kifejlesztett eszköz.

  száraz szem voltaique suisse anti aging

  Kezelésünk az első olyan villanófény technológiát alkalmazó megoldás, amelyet kifejezetten a Meibom-mirigyek működési zavara miatt kialakult szemszárazság kezelésére fejlesztettek ki. A kezelés a szem érintése nélkül történik, a stimuláció hatására pedig a Meibom-mirigyek rendkívül hamar visszatérnek a normál működésükhöz, ezáltal helyreáll a könnyfilm normális szerkezete és eltűnnek a szemszárazsággal összefüggő tünetek.

  száraz szem öregedésgátló bőrápoló termékek 2022

  Száraz szem kezelése E-Eye technológiával Nem csak a panaszokat enyhítjük, hanem a kiváltó okot kezeljük! A szemszárazság kezelése száraz szem még csak a tünetek enyhítésére korlátozódott, a szemcseppek is csak rövidtávon enyhítik a panaszokat.

  száraz szem anti aging tippek 55 év feletti nők számára

  Az innovatív E-Eye villanófény technológiának köszönhetően a három alkalomból álló kezeléssorozat egy teljesen biztonságos és fájdalommentes megoldás a szemszárazság okának megszüntetésére. A kezelések időpontja: 1. Fontos kiemelni, hogy természetesen további alkalmak is beütemezhetők az elért klinikai előnyök megerősítése és fenntartása érdekében.

  A kezelés legfőbb előnyei, hogy teljesen fájdalommentes, veszélytelen, valamint gyors és szinte azonnal érzékelhető a javulás. Az optimális eredmények elérése érdekében az eljárás három egymást követő kezelésből áll, amit szükség szerint további alkalmak is követhetnek. A kezelés után legalább 15 napig krémmel száraz szem védeni azokat a területeket, amelyek villanófényes kezelésben részesültek — A kezelés után rövid ideig kipirosodhat a bőr.

  száraz szem gigi szemránckrém vélemények

  Ez azonban természetes folyamat, ami legfeljebb néhány óráig áll fenn — Kérjen időpontot a következő kezelésre. A kezelés eredményessége érdekében a protokollban meghatározott alkalmak ütemezését szigorúan be kell tartani!

  száraz szem fő svájci anti aging óramárkák

  Jelentkezzen, mindössze egy perc!