Akciók | VisionExpress

Szemüveglencse akció. Köszönjük jelentkezését!

Oldal kiválasztása Éles látás közelre és távolra egyetlen multifokális szemüveggel! Emberek milliói szenvednek attól, hogy az olvasószemüvegükkel nem látnak messzire, a távollátó szemüvegükkel pedig szemüveglencse akció nem tudnak fókuszálni.

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Például, ha szemüveglencse akció utcán megcsörren a mobil, megnézné, hogy ki hívja, akkor szemüveg fel a homlokra, kar kinyújt, egy kis hunyorítás és megvan. Rosszabb esetben a kar már nem elég hosszú, és akkor ugyanez a művelet csak szemüvegcserével lehetséges.

Vannak helyzetek, amikor a szemüvegcsere nem megoldható, példának okáért, autóvezetés közben nem lehet szemüveget cserélni. De szerencsére már nem is kell. Ma már bárki számára elérhetőek a multifokális szemüvegek!

Rendezés Szemüveg, szemüvegkeret választás Szemüveg kínálatunkban számtalan keret között böngészhet. Neves márkák és gazdaságos termékek egyaránt gazdagítják kínálatunkat, így biztosan megtalálja azt, amelyik pénztárcájának és ízlésének leginkább megfelel. Ha segítségre szorul a választásban, nézze meg milyen szemüvegkeret illik az arcformájáhozde örömmel látjuk üzletünkben is, ahol személyesen segíthetjük a választást. Tanácsadással akkor is állunk rendelkezésére, ha csak most próbálja eldönteni, hogy szemüveg vagy kontaktlencse.

Mit tudnak a multifokális szemüvegek? A multifokális szemüvegek megteremtik a teljes vizuális kényelmet, közelre, távolra és a kettő közötti területre is éleslátást biztosítanak.

A multifokális szemüveg működési elve A multifokális szemüveg gyakorlatilag egy lencsébe csiszolt több szemüveget jelent. A multifokális lencse 4 zónára osztható fel.

Mit tudnak a multifokális szemüvegek?

A felső része a távoli zóna, ha a távoli zónán nézi a világot, akkor a távoli dolgokat tökéletesen élesen fogja látni. A lencse alsó része a közeli zóna, ha itt néz ki, akkor az olyan mintha egy olvasószemüveget tett volna fel. A legizgalmasabb rész a kettő közötti köztes vagy más néven progresszív zóna.

dior capture totale dreamskin soin anti age global

Itt a lencse élessége lassan fokozatosan vált át távoliból közelibe. Sajnos ez a zóna teljesen nem hagyható ki a lencséből, hogy ez a zóna mekkora az jelentősen befolyásolja a lencse árát. Mennyibe kerül egy pár multifokális szemüveglencse? Ez az egyik leggyakrabban elhangzó kérés, de erre nagyon nehéz válaszolni.

  1. Blue light monitor szemüvegek — Kékfény szűrő szemüveg monitor előtti munkavégzéshez Mi az a monitor szemüveg és kik számára ajánlott?
  2. Vendégkönyvünk egyik bejegyzése kedvcsinálóként az Ön számára: Zih Katalin -
  3. Svájci értékelő bíró anti aging
  4. Az akció időtartama:
  5. Tíz legjobb anti aging élelmiszer

A multifokális lencsék minden esetben egyedileg készülnek a látásvizsgálat eredményei alapján. Természetesen a multifokális lencsék ára magasabb, mint egy sorozatban gyártott egyfókuszú lencséé és minél nagyobb az éleslátás mezeje, annál magasabb lesz a lencse ára is.

Az általunk forgalmazott legalacsonyabb ár De most van egy hihetetlenül kedvező akciónk! Ha Ön igazán kényelmes, könnyen megszokható lencsét szeretne minimális méretű homályos zónával, akkor érdemes kihasználnia a április ig tartó akciónkat, amelynek keretében Keretet már 6. Mit tegyen, ha multifokális lencsét szeretne?

egyiptomi bőr anti aging kollagén

Első lépésként jelentkezzen be egy szemvizsgálatra az űrlap kitöltésével. A vizsgálat pontos időpontját még telefonon egyeztetjük, de most töltse ki az űrlapot, ha nem szeretne az akcióról lemaradni.

hyaluron szemránckrém

A látásvizsgálat gyors, ingyenes, és nem jár semmiféle kellemetlenséggel vagy fájdalommal. Ha most online regisztrál, akkor a szemvizsgálatot ingyenesen elvégezzük. A részvétel a szemvizsgálaton semmilyen vásárlási vagy egyéb kötelezettséggel nem jár.

  • Anti aging adalékok műanyagok plusz
  • Varilux multifokális szemüveglencsék ajándék karc, törés és elvesztés garanciával Céljai elérésének csak a távlatok szabhatnak határt!

Legkésőbb a jelentkezését követő munkanapon visszahívjuk, és egyeztetjük a vizsgálat időpontját. Ha

A március 8-tól érvényes lezárás ideje alatt is óráig nyitva vagyunk. Egyedi méret alapján készülő gyógyászati segédeszköz forgalmazás. Válság szemüvegdiszkont ® A szemüveg nem luxus A Válság Szemüvegdiszkont® -ban kiemelt árkedvezménnyel vásárolhatunk Magyarországon megmunkált, sötétített, fényre sötétedő, bifokális, vékonyított, vagy multifokális lencsével ellátott szemüvegeket. Nálunk nem számít, hány szemüveget vásárol!