Optaridin Szemhéjspray Száraz és Fáradt Szemre

Szemszárazságra spray

A szemmel kapcsolatos megbetegedések között a szemszárazság az egyik leggyakrabban előforduló panasz - hazánkban több mint félmillió embert érint.

szemszárazságra spray

A jelenséget általában a könnytermelés csökkenése jellemzi. A száraz szem nemcsak kellemetlen és rontja az életminőséget, hanem veszélyessé is válhat. Amennyiben nem kezeljük, esetleg a szem és a látás épsége is károsodhat.

szemszárazságra spray

A szemszárazságban szenvedő betegek panaszai az enyhe kellemetlenségtől a fájdalomig terjedhetnek. Viszkető, szúró, égető vagy idegentest érzés "mintha homok ment volna a szemembe"homályos látás, túlzott fényérzékenység, illetve a szem kivörösödése szerepelhetnek a tünetek között.

WASHING MY EYEBALLS... OMG 🙈 TINA TRIES IT

Valódi szárazság érzése azonban ritkán fordul elő, sőt az irritáció következtében reflexszerű könnyezés is felléphet. Jellemző, hogy a panaszok pislogásra vagy a szemhéjak zárva tartására javulnak. A tünetek enyhítésére vagy megszüntetésére ma már több modern kezelési mód létezik.

szemszárazságra spray

A patikákban műkönny oldatok, kenőcsök, és újranedvesítő cseppek sokasága kapható. Számos olyan termék van forgalomban, amely pótolja a szemszárazságra spray különböző összetevőit, és hosszabb-rövidebb ideig biztosítja, hogy a szem nedves maradjon.

Az Eye Protect liposzómás szempsray különlegessége az, hogy nem csak a tüneteket enyhíti, hanem a szemszárazságra spray kiváltó problémát kezeli.

szemszárazságra spray

Természetes szójalecitint tartalmaz, csökkenti a könny párolgását és a könnyvesztést, így járul hozzá a szemszárazság enyhítéséhez. Alkalmazásával enyhülnek az olyan kellemetlen tünetek, mint: a fájdalom az égő érzés a homokszemérzés A modern életmódnak - számítógépes munka, légkondicionálás, száraz levegő, hosszabb autó- vagy repülőút, stb.

szemszárazságra spray