OCUTEIN SENSITIVE PLUS szemcsepp 15 ML

Szemcsepp ocutein, OCUTEIN SENSITIVE PLUS szemcsepp 15 ML - patika24 gyógyszert

Gyors enyhülés nyújt a fáradt szemnek, enyhíti a szem irritációját és az égő érzést.

szemcsepp ocutein

Kontaktlencsét viselők is alkalmazhatják. Ideális az alábbi esetekben: erős szél, por, napsütés okozta idegentest-érzés, hosszan tartó vezetés vagy számítógép használat miatti irritáció, hosszan tartó kontaktlencse használat miatti irritáció, zárt, füstös vagy légkondicionált helyen való tartózkodás.

szemcsepp ocutein

Kontaktlencse viselése esetén is alkalmazható. A szemcsepp síkosítja, hidratálja és megnyugtatja a száraz és dehidratált, fáradt szemeket. Kifejezetten érzékeny szem esetében ajánlott.

szemcsepp ocutein

Pufferelt izotóniás oldat pH 7,2. Használati utasítás: Cseppentsen egy vagy két cseppet mindkét szembe, szükség szerint egy vagy több alkalommal naponta, illetve ahogy kezelőorvosa vagy gyógyszerésze tanácsolta.

Ocutein Sensitive Plus szemcsepp

Kontaktlencse használat esetén cseppentsen cseppet a kontaktlencsére, használat előtt vagy után. Cseppentsen a szembe lévő kontaktlencsére naponta többször, illetve amikor szükségét érzi.

szemcsepp ocutein

Figyelmeztetés: Gyermekektől elzárva tartandó! A lejárati dátum után ne szemcsepp ocutein Az első használat után 90 napig használja.

szemcsepp ocutein