Ön a Wellness és masszázs termékcsoportban keres

Szemcsepp hialuron, Main navigation

Patikamester Száraz szem -szemcsepp, műkönny A mai kor betegségének is nevezhetjük, mert a környezet szennyezett levegője, a por, a füst, az ózon, az UV sugárzás, a TV, a számítógépek, a monitorok, a légkondicionálók állandó használata, a kontaktlencse viselése, az autóvezetés, az úszás klóros vízben elősegíti a száraz szem panaszok kialakulását. A felnőtt lakosság nagy részét érinti. Az életkor előrehaladtával nő az előfordulás gyakorisága.

A Vismed® termékcsalád nagytisztaságú hialuronsavat tartalmaz, melyet bakteriális fermentációval állítunk elő, ezért mentes az esetlegesen allergiát okozó állati fehérjéktől. A Vismed® műkönnyek jól tolerálhatók. Különleges fiziko-kémiai tulajdonságuknak köszönhetően a hialuronsav oldatok a könnyhöz hasonlóan viselkednek.

donneloye svájci anti aging

Éppen ezért a hialuronsavat széles körben alkalmazzák a nedvesítő szemcseppekben, a szemszárazság tüneteinek kezelésére. Viszkoelasztikus tulajdonságok A hialuronsav oldatok legfontosabb jellemzője a viszkoelasztikus tulajdonság. A hialuronsav ezen tulajdonsága fokozza a pre-cornealis könnyfilm stabilitását.

Naturkozmetikum Vitaminok A vitaminok nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára, viszont táplálkozásaink alkalmával nem mindig sikerül a megfelelő mennyiségben bevinni, ezért van szükség szervezetünknek a rendszeres vitamin kapszula, tabletta, por,cseppek ,szirupok szedésére. A megfelelő immunitás érdekében főként idősebbeknél, és gyermekeknél valamint a túlzottan igénybe vett szervezetnél magas vitamin bevitele javasolt! Cégünk több nagy hírű, minőségben topp lista elején található, különböző Magyar nagydíjakkal kitüntetett gyártók termékeit forgalmazza széles választékban Mind például kiemelve a Jutavit,Vitaking,Bioco,Biohil,Dr Chen,Dr Hercz,Gal,Béres,Naturland.

Vízmegkötő képesség A hialuronsav láncok nagymennyiségű vízkötő helyet tartalmaznak, így hatékonyan és tartósan tudják nedvesen tartani a szem felszínét A szabadgyökök megkötése A hialuronsav antioxidáns tulajdonságával védi a szem szöveteit a szabadgyökök károsító hatásától. Hipotóniás szemcsepp A száraz szem szindróma egy multifaktoriális betegség, melyben emelkedik a könnyfilm ozmolaritása.

szállás trinet suisse anti aging

A Vismed® termékcsalád minden tagja hipotóniás oldat, mely kompenzálja a könny fokozott ozmolaritását szemszárazság esetén. Ennek megfelelően változik a szemcseppek corneára kifejtett védő hatása.

legjobb öregedésgátló kiegészítők fekete nők számára

Középsúlyos szemszárazság esetén csökkenti a szemirritáció tüneteit és meghosszabbítja a könnyfilm felszakadási idejét.

Bizonyítottan hatásos a szemszárazság tüneteinek enyhítésében és a cornealis epithelium gyógyulásában a refraktív sebészeti műtéteket követően. A z elmúlt 14 év során a mindennapi klinikai gyakorlatban és nagy klinikai vizsgálatokban bizonyította hatásosságát és biztonságosságát szemcsepp hialuron szemszárazság esetén.

Mit tartsunk szem előtt, ha műkönnyet ajánlunk? A szemszárazság előfordulási gyakorisága nemtől is függ, gyakoribb a nők körében, különösen a menopauza utáni időszakban — a felnőtt korú nők mintegy tizede műkönnyek használatával orvosolja panaszait. És a szemszárazság általában nem jár egyedül: megfigyelték, hogy — többek között - az allergiás, ekcémás, szürkehályogos, osteoarthritises, reumatoid arthritises, depressziós vagy irritábilis bél szindrómás betegek körében gyakoribb a pislogás jelentette nehézség, mint az átlagpopulációban 1. Bizonyos gyógyszerek, például a fogamzásgátlók, az antihisztaminok és a béta-blokkolók alkalmazása is könnyfilmkárosodáshoz vezethet 2.

Az ideális hialuronsav koncentrációnak és az egyedi összetételnek köszönhetően a betegek széles körében alkalmazható a szemszárazság tüneteinek enyhítésére. Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

Száraz szem betegség

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Szemcsepp hialuron, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

anti age jelentése

Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy az áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében, amennyiben van a termékhez mellékelt használati útmutató, azt figyelmesen olvassák el és a használat során maradéktalanul tartsák be az ott leírtakat! Gyógyászati segédeszközök használatának kockázatairól kérdezzék meg a kezelőorvost! Higiéniai termékek testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség.

Ilyen termékek pl. Kérjük, ezt a szempontot mindenképpen vegyék figyelembe a termékek kiválasztásánál és a megrendeléssel kapcsolatos döntés meghozatalánál! Ezek a kizárások korlátozzák a vásárlástól történő elállás vásárlót megillető jogát!

legjobb fényterápiás rendszerek az öregedés elleni küzdelemben