Az úszkáló foltok kezelése és az üvegtesti homályok | CooperVision

Szem vibrálása

Tartalom

  Főoldal » Betegségek » Szembetegségek, látás » Látászavarok » Látászavar, vibrálás Szeretném véleményüket kérni abban, hogy az alábbi tünetek kezelése "csak" életmódi változást igényel ha igen, akkor mi lehet a megoldásvagy mindenképpen ki kellene vizsgáltatnom azokat?

  sirt1 anti aging

  Érdekes "rohamaim" vannak. A szemem előtt megjelenik egy "sörös kupak" alja. Azaz pont olyan recéket látok, mint egy kupak alja, csak fényesek és vibrálóak a recék.

  bőr öregedésgátló nyugágy

  Először csak egy kis pont, majd elkezd nőni, végül eléri a látómező szélét és megszűnik. Azon a sávon azonban, amin a recéket látom, ott semmi mást, csak azokat és fényes ködöt látok.

  ilcsi hyaluronsavas szemránckrém

  Minden mást kitakarnak a recék. Főleg azután jelentkezik ez, amikor sokat vezetek, vagy a számítógépet kell sokat néznem.

  elucent anti aging élelmiszerek

  Először 16 éves koromban jelentkezett ez a furcsa "roham". Akkor még komoly fejfájás és émelygés követte. Aztán sokáig nem, majd szem vibrálása. Most már a fejem csak ritkán fáj, és akkor sem erősen.

  mínuszos szemüveget mikor kell hordani

  Tisztelettel és köszönettel. Az Orvos válaszol - Dr. Ha évtizedek óta fennáll a látászavara, akkor valószínűleg nincs nagyobb jelentősége, de egy szemfenék vizsgálatra el kellene menni.

  lumisse anti aging bőrápoló