Zsírbontás

Öregedésgátló formák. Mavex Forever öregedésgátló kezelés | FORMA BONTÓ MEDICAL

Antioxidáns tartalma miatt öregedésgátló készítmények kedvelt alapanyaga, mert hetes használattal látványosan halványítja az öregedés jeleit.

Anti-Aging: The Secret To Aging In Reverse

A termék kiszerelése: g. Az avokádó vaj hidratálja a sérült bőrt- akár a szélfútta, kipirult, kiszáradt bőrt, általános bőrregeneráló, napégésre is kiváló.

Keratolitikus és bőrstimuláló tulajdonságai kivételes hámlasztásról gondoskodnak. Hétféle savat tartalmaz: mandulasav, glikolsav, citriksav, tejsav, szalicilsav, tartariksav és almasav. Ez a kombináció a fibrobasztokat a kollagén és elasztin termelésére készteti.

Gyakran szolgál öregedésgátló krémek alapjául. Az öregedésgátló formák 30C - 35C, amely csak néhány fokkal alacsonyabb a hőmérséklet a természetes emberi szervezetnél, így könnyen olvad bőrrel érintkezve, bőrbe juttatása így könnyen kivitelezhető.

öregedésgátló formák

Kiválóan alkalmas száraz, hámló és repedezett bőrre, valamint segít csökkenteni az öregségi foltokat a bőrön. Testápolók fontos alapanyaga lehet, mert segíthet megvédeni a bőrt az UV sugárzás és a nap káros sugaraival szemben.

öregedésgátló formák

Antioxidáns hatása és E-vitamin tartalma miatt az avokádó a lágyító hatással van a bőrre. Kényeztesd bőröd a tiszta, természetes avokádóvajjal, hogy selymesnek és simának érezhesd a bőröd, és megvédhesd bőröd a káros környezeti behatásoktól.

öregedésgátló formák

Egyéb adatok munkanap Ezt vásárolták hozzá.