Nu Skin ageLOC LumiSpa Accent & IdealEyes szemkönyékápoló 15ml

Lumispa szemkörnyékápoló, Nu Skin Tru Face Ideal Eyes Szemkörnyékápoló Krém

54 találat "ageloc"

Kiss Kriszta A szemek körüli érzékeny bőr nemcsak a korunkat, hanem az életmódunkat is visszatükrözi. Utánajártunk, mit lumispa szemkörnyékápoló ez ellen a szemkörnyékápolás új generációja, mely a krém hatóanyagait finom masszázzsal ötvözi.

Ennek továbbfejlesztéseként jött létre a szilikon csúccsal ellátott LumiSpa Accent Head, mely a nehezen elérhető, és vékonyabb szerkezetű szemkörnyéki bőrt is kezelésbe veszi. Az utóbbit szintén megkaptuk kipróbálásra, így aztán kíváncsian teszteltük. Az elektromos szemkörnyékápoló a friss tekintet kulcsa?

A tekinteted árulkodó jeleket rejteget. S hogy miről árulkodnak ezek a jelek, az csak azon múlik, hogy mennyire gondoskodsz róluk. Ez az egyedülálló kombináció friss és éber tekintetet eredményez. A Rúzs és Más-on korábban bemutatott ageLOC LumiSpa készülék tökéletes kiegészítőjével, a LumiSpa Accent apró szilikon fejével még a nehezebben hozzáférhető területek sem jelentenek gondot.

Igaz, már a harmincas éveim legvégén toporgok, nem használok állandó jelleggel szemkörnyékápoló kencéket, néha, amikor szükségét érzem, antioxidánsokban gazdag olajos szérum mal engesztelem ki az elhanyagolt szem körüli területeket. Mivel még nincsenek ráncaim, eddig úgy voltam vele, ez is elég, de sajnos egyre gyakrabban ébredek fáradt, beesett, fekete árkok mélyéről pislogó szemekkel, ezért úgy érzem, ideje átgondolnom a szemkörnyékápoló rutinomat.

lumispa szemkörnyékápoló

Nincs mit tenni, el kell fogadnom, hogy ebben a negyvenbe hajló életszakaszban már sokkal lassabban regenerálódik a bőr, így jó eséllyel minden apró kilengés nyomot hagy rajta, a kialvatlanságtól kezdve a belső lelki háborúkig. A szemek környékén egyébként is vékonyabb a bőr, ráadásul nincs alatta védelmet nyújtó zsírréteg, emiatt könnyebben rögzülhetnek és elmélyülhetnek a gyűrődések.

lumispa szemkörnyékápoló

Elég néhány rossz éjszaka, egy kis stressz, elbliccelt napvédő, vagy épp napszemüveg nélküli hunyorgás, hogy lestrapáltnak tűnjön a tekintetem, ráadásul most még a szeles őszi idő is sokat tesz azért, hogy az lumispa szemkörnyékápoló is dehidratált szemkörnyéki bőröm a végletekig kiszáradjon. A LumiSpa szemkörnyékápoló feje olyan problémákra kínál megoldást, amelyekkel én magam is gyakran találkozok.

A reggeli rohanásban nem sok idő jut arra, hogy házi praktikákkal szüntessem meg lumispa szemkörnyékápoló szemhéjak puffadtságátés be kell, hogy valljam, lusta vagyok korrektorral láthatatlanná retusálni a sötét, mély árkokat. Gyakran úgy érzem, nem túl szívderítő a szemembe nézni.

ÖSSZETEVŐK (INCI)

A szemkörnyékápoló krémekkel csupán az a lumispa szemkörnyékápoló, hogy többnyire egy dologra, főként a feszesítésre koncentrálnak. Nekem speciel nem a ráncokkal, hanem ilyen-olyan foltokkal, a bőrszárazsággal, és a fáradtság nyomaival gyűlik meg a bajom. Az ageLOC LumiSpa bővítése minden szemkörnyéki nyűgöt egyszerre, gyorsan és egyszerűen orvosol azáltal, hogy finom rezgéseivel felpezsdíti a bőr vér- és nyirokkeringését, javítja az anyagcsere folyamatait, így tulajdonképpen fokozza a természetes regenerálódást.

Az ageLOC LumiSpa, a mi díjnyertes készülékünk tökéletes kiegészítője; a szilikon csúccsal ellátott LumiSpa Accent Head még a nehezen elérhető területeket is kezelésbe veszi, miközben finoman radírozza és élénkíti a szemkörnyék érzékeny bőrét. Az IdealEyes szemkörnyékápolóval együtt alkalmazva csökkenti a szem alatti karikákat és puffadtságot, miközben feszesíti a bőrt, és láthatóan megemeli a szemhéjat. Az alábbi gomb megnyomásával átirányítunk a Nu Skin biztonságos oldalára, ahol már csak azt kell megadnod, hogy hány db terméket szeretnél és hová kéred a kiszállítást. A fizetés átutalással és bankkártyával is lehetséges.

Minden, amit tapasztaltam a használata során A készülékre applikálható szemkörnyékápoló fej jó párost alkot az IdealEyes krémmel, mely a szem alatti karikákat, a puffadtságot és a ráncokat egyszerre veszi célba.

Bár megfogadtam, hogy reggel és este is alkalmazom majd a kütyüt, az esti rituálé gyakran meghiúsult, de egy hónapon át nagyon igyekeztem, hogy a reggeli szemkörnyékápolás ne maradjon el.

26 találat "lumispa"

Ehhez a kiszereléshez szükséges egy ageLOC LumiSpa elektromos arctisztító kütyüvel rendelkezni, és, ha ez már adva van, csak le kell venni a kék szilikonpárnát a masináról, és ráhelyezni a kisebb átmérőjű, szemkörnyékre tervezett fejet. A krémet mindig tiszta bőrfelületre viszem fel, a szemek alá, illetve a szemzugok környékére.

Vigyázni kell, hogy szembe ne kerüljön! Miután az ujjbegyeimmel eloszlattam, fél percig az egyik, és fél percig a lumispa szemkörnyékápoló szemem körül masszírozom át a bőrt a készülékkel. A finom rezgés mélyebbre juttatja a krém hatóanyagait, és tömörebbé, feszesebbé teszi a szemkörnyéki területet.

Mivel összesen egy percet vesz igénybe a kezelés, könnyen beilleszthető a mindennapi rutinba.

lumispa szemkörnyékápoló

Szerintem nagyon könnyű a használata, és szinte azonnal felfrissíti a tekintetet. Elég gyengék a szemeim, és bár szemüveget viselek, olykor megesik, hogy reggelre úgy érzem, egy mázsás súly nehezedik a szemhéjaimra. A kütyü használata után éberebbnek érzem a szemeimet, és a bőröm is láthatóan kisimul. Már néhány alkalmazás után érezhető, hogy megemeli a fityegő bőrt, és javítja a kontúrokat, gyakorlatilag eltünteti a fáradtság minden jelét, ami a szemkörnyéki bőrfelületen megmutatkozik.

A legjobb benne, hogy minden bőrtípusra jó, és akkor is eredményesen végzi a dolgát, ha a krém már elfogyott.

TERMÉKLEÍRÁS

Én szemkörnyékápoló szérummal és olajjal is szívesen kombinálom. Bár elégedett vagyok a hatásával, az árát soknak találom.

lumispa szemkörnyékápoló

A 15 ml-es krém, és az ageLOC LumiSpa Accent Head együtt 43 forintba kerül, és akkor ehhez a szetthez még be kell szerezni egy alapgépet is, amire a fej ráapplikálható. Kiemelt kép: Getty Images.