TERMÉKLEÍRÁS

Ejszakai ranctalanito, Helia-D Webáruház - Helia-D Classic Éjszakai Ránctalanító kr

Leírás A Dermedic Angio éjszakai ránctalanító krém a rozáceaval érintett területen enyhíti a feszességet és a duzzadást, így nyugtató hatással bír a kitágult hajszálerekkel rendelkezõ bõrön, a kialakuló rozácea elsõ szakaszában is.

ejszakai ranctalanito eltűnések svájci anti aging

Minimalizálja az arcon megjelenő bőrpírt és erősíti a hajszálereket. A Troxerutin megóvja az erek töredezését és apró extravazáziók kialakulását.

ejszakai ranctalanito svájci anti aging szeizmikus hiba

Ejszakai ranctalanito rozáceával érintett területen enyhíti a feszülést és a duzzadást, így nyugtató hatással bír a kitágult hajszálerekkel rendelkező bőrön, a kialakuló rozácea első szakaszában is. Csökkenti a duzzanatot és a bőrpírt.

Az Ylang-ylang a Comore szigetek virága, jelentése: virágok virága. Dél-Afrika partjai mentén a Comore-szigetcsoport hegyei törnek a magasba az Indiai-óceán meleg hullámaiból. A trópusi szigeteknek különleges flórája és faunája van, amelyet egy aranyló virág koronáz meg, ez az ylang-ylang. Ez a növény a parfümgyártás egyik legértékesebb illata, desztillált aromáját több, mint illatkompozícióba találjuk meg. Lélektani szempontból, az előbb felsorolt tulajdonságokon kívül, ez az illóolaj élesíti az érzékeket, enyhíti a félelemérzetet, a féltékenységet, a dühöt és a frusztrációt.

Az Arnica Montana segíti a bőr mikrocirkulációját, erősíti és összehúzza a hajszálereket, segíti a gyulladásban levő terület gyógyulási folyamatát. Hosszútávú támogatást nyújt a kapillárisok megfelelő működéséhez. Ananoszóm C vitamin könnyen átjut az epidermisz gátján és a bőr mélyebb rétegeibe hatol be.

Tocopherol a I v 2 2 Tiszta E-vitamin. A tocopherol egy viszonylag ritkábban használt formája az E-vitaminnak, mert bár a bőrbe jobban felszívódik, mint a gyakrabban használt tocopheryl acetatea boltok polcain kevésbé hosszan áll el. Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitaminféle, mely az egyik legjobb antioxidáns. Kutatások arra is utalnak, hogy védi a bőrt az UVB okozta károktól, segít a bőr védőrétegének fenntartásában.

Felgyorsítja a kollagén szintézist, megerősíti a hajszálerek falait és antioxidáns tulajdonságokkal bír. Helyreállítja a bőr lipid szerkezetét és javítja a bőr hidratációját.

ejszakai ranctalanito és anti aging krémek

Az olívaolaj, a phytosqualane és az avokádóolaj összetevők tökéletes kombinációját biztosítja, mely a bőrben tartja a vizet. A, B, D, E vitaminban, ásványi sókban és szkvalánban gazdag, mely késlelteti a bőr öregedési folyamatait azáltal, hogy megóvja a bőrt a kiszáradástól.

avon rejuvenate nappali es ejszakai szemranckrem