6 ALKALMAS ANTI-AGING KEZELÉSCSOMAG 3 LÉPÉSBEN:

Antiaging kezelés. Mire jó az anti-aging kezelés?

Tartalom

  svájci luxusóra gyártó anti aging sisleÿa lintegral anti age szem- és ajakkontúr krém összetevői

  A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást. Szűkítse őket város szerint!

  Bőrápolás Az idő múlásával egyre jobban felfigyelünk a korral járó fizikai változásokra, és az évek nemkívánatos jelei egyre inkább arra sarkallnak minket, hogy egyre tudatosabbak legyünk, és helyreállítsuk a beindult biológiai folyamatokat. Sajnos az már bizonyított, hogy a nőknél már évvel korábban észrevehetőek az arc első finom ráncai a férfiakhoz képest. A fiatalos megjelenésnek és makulátlan szépségnek természetesen nem szívesen intünk búcsút, ezért is kap egyre nagyobb szerepet a fiatalság tudományos kutatása, a fiatalságot megőrző, öregedést lassító kozmetikumok és eljárások népszerűsége, az anti-aging kezelések. Az öregedés mértékét természetesen nem csak a ráncok mennyisége és mélysége mutatja, hiszen a bőr feszessége csökkenni kezd és antiaging kezelés jobban megereszkednek az addig fiatalos és rugalmas területek. Ezért a bőr csökkenő kollagén és elasztin termelése felelős, amit a nők arcbőrén már 30 éves kor után szemmelláthatóan tapasztalni lehet.

  Rádiófrekvenciás RF bőrfeszesítés Sokunk találkozott már a feszesítés fogalmával, ez a kozmetikában számunkra egy felbecsülhetetlen és azonnali látványt előidéző kezelési antiaging kezelés. Akár as vagy as vendégeink számára is kifejezetten ajánlható, nagyon kedvező kezelési eljárás. Mi is ez igazából?

  legjobb anti aging szemkörnyékápoló krém vagy szérum szerelt svájci anti aging

  Hogyan hat valójában? A rádiófrekvenciát RF évek óta használják orvosi eljárások során, hő-koagulátorként, ablatív célból stb. A kozmetikai iparban, kezdetben még igen gyors felmelegedésű, monopoláris RF-gépek léteztek, nem feltétlen voltak időtakarékosak, de jók voltak, feszesítés és alakformálás céljából is.

  marihuána anti aging francia anti aging krém

  A technika fejlődése és a kozmetikai piaci igények jóvoltából nem csak egy póluson, hanem bipoláris párokból felépülő multipoláris gépeket is teret nyertek.

  A több póluson történő kezelések által megvalósulhatott a kényelmes és látványos anti-aging rádiófrekvenciás kezelések kora.

  Létrehozva: Széchenyi Kornél orvos-esztétikai specialista közreműködésével segítünk eligazodni a leghatékonyabb anti-aging szolgáltatások között. Az elmúlt évtizedekben az esztétika is kiemelten fontos szerepet kapott. Szeretnénk jól kinézni, hiszen a szépséget a sikerrel azonosítjuk" - mondja dr.

  Sokakban tévhitek alakulnak ki a hatásmechanizmus miatt, oszlassuk el: Amikor kezelünk a rádiófrekvenciás gépünkkel, a két elektróda között a rádiófrekvencia hőt termel az irhában vagy az irha-zsírszövet határán, az erek áteresztőképessége megváltozik, majd mesterséges ödéma alakul ki- ennek a látványa a feszesebb bőr- az elsődleges hatás itt kezdődik, nem pedig antiaging kezelés szintjén, a fibroblasztoknál.

  Ez a folyamat több hetet, hónapot vesz igénybe, ezért az RF kezelések hatása csak kúraszerűen látványos és tartós.

  Látványos, eredményes és tartós anti-aging kezelés- Ez maga az RF! Mely testterületek feszesítésére, anti-aging kezelésére ajánljuk a multipolaris-RF-et?